Maak kennis met onze twee nieuwste Young Professionals: Nikki Schotman en Jelrik van der Drift.

Nikki begon vorige maand bij Salvéos Young Professionals. Dat was voor haar even schakelen en op zoek gaan naar een nieuwe balans, maar ze voelde zich meteen al op haar plek. Hiervoor studeerde Nikki Taalwetenschap met als richting communicatie en haar eerste opdracht als Young Professional sluit daar mooi op aan. Nikki: ‘Vanaf volgende maand ga ik aan de slag als communicatiemedewerker bij de Gemeente Amersfoort waar ik me ga bezighouden met de projectcommunicatie rondom de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Dat betreft zowel communicatie richting de Oekraïners als richting de inwoners van Amersfoort, maar ook een stukje interne communicatie. Ik kijk er enorm naar uit om hiermee te starten.’

Een maand eerder startte Jelrik als Young Professional. Hij zit ondertussen op een opdracht bij de Gemeente Nijmegen waar hij zich bezighoudt met de aanvragen voor de energietoeslag en alle vragen die inwoners hierover hebben. Een maatschappelijk gezien belangrijke opdracht waarbij de druk momenteel erg hoog ligt. Jelrik: ‘Het is stevig aanpoten maar ik geniet er enorm van mijn handen uit de mouwen te kunnen steken voor de inwoners van mijn eigen gemeente. Het is onwijs interessant om te zien hoe de gemeente zich inspant voor haar inwoners en ik ben trots daar tijdelijk een deel van te mogen uitmaken.’