Maatschappelijke organisaties staan voor grote opgaven. Er komt veel kijken bij het voorbereiden en begeleiden van veranderingen in een organisatie. Dat weten wij van Salvéos Human Resource Management (HRM) als geen ander. Wij werken vanuit de visie dat mensen het belangrijkste kapitaal zijn in een organisatie.

Menselijk kapitaal

Gemotiveerde medewerkers zijn de motor van een sterke organisatie en de belangrijkste sleutel tot het realiseren van veranderingen. Onze consultants benutten het potentieel en brengen de inzet en ontwikkeling van medewerkers in lijn met de doelen van de organisatie. Zo realiseren we samen met de opdrachtgever veranderingen die ertoe doen. Als HRM business partner opereren we op het brede terrein van het HRM-vakgebied binnen het publieke domein. Onze professionals hebben ruime HRM-ervaring binnen diverse maatschappelijke organisaties. Wij zetten onze kennis en vaardigheden graag in om daarmee het verschil te maken bij opdrachtgevers. We ontwikkelen stevig HRM-beleid en dragen zorg voor de gedegen uitvoering daarvan.

Wij helpen jou bij:

Wij ondersteunen graag bij HRM-vraagstukken om organisaties sterker te maken. Dit doen we onder andere in de rol van projectleider, programmamanager, interim HRM-manager en HRM-adviseur. Onze consultants maken onderdeel uit van veranderprojecten en zijn inzetbaar om op interim-basis een HRM-afdeling te versterken. Dit doen wij bijvoorbeeld op de volgende terreinen:

  • HRM-beleidsontwikkeling
  • HRM-procesoptimalisatie
  • Organisatieverandering en -inrichting
  • Strategische personeelsplanning
  • Digitalisering en automatiseringsprocessen op gebied van HRM
  • Onboarding en duurzame inzetbaarheid van medewerkers
  • Leiderschapsontwikkeling

Wie zijn wij?

Onze professionals werken vanuit kennis, daadkracht en vertrouwen. We nemen initiatief en durven besluiten te nemen, met een flinke dosis lef. Uiteraard geven we altijd rekenschap over wat we doen. Bij Salvéos zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Dat is onze basis. Wij zijn authentiek, open, meelevend en integer. Dat maakt dat opdrachtgevers vertrouwen in ons hebben. We blijven onszelf ontwikkelen en inspireren. Dat doen we met opleidingen en cursussen, maar natuurlijk ook in de praktijk, bij onze opdrachtgevers. We spreken de taal van de organisaties waar we werken en kennen de relevante ontwikkelingen binnen onze branches en vakgebieden. En niet in de laatste plaats: we zijn een warm bedrijf met veel aandacht voor elkaar.