Net afgestudeerd en de ambitie om als consultant impact te maken in het publieke domein? Als trainee bij Salvéos leer je de fijne kneepjes van het consultancyvak direct in de praktijk. We gooien je daarbij natuurlijk niet meteen in het diepe. Je krijgt twee jaar intensieve begeleiding, coaching en training passend bij wat jij nodig hebt om naar een rol als Junior Consultant te groeien. Young Professionals noemen we dat bij Salvéos.

Wat ga je doen?

Als Young Professional ga je werken en leren tegelijk. Dit doe je tijdens verschillende opdrachten bij opdrachtgevers binnen de overheid of semi-overheid. Afhankelijk van jouw studierichting en interesse ga je aan de slag in een juniorrol zoals bijvoorbeeld projectondersteuner, organisatieadviseur, beleidsadviseur, communicatieadviseur of HR-adviseur. Samen kijken we welke rol het beste bij jou past.

Tijdens het gehele Young Professional traineeship word je gecoacht door een van onze ervaren consultants. Daarnaast volg je een persoonlijk en professioneel ontwikkeltraject waarin je verschillende opleidingen en trainingen volgt en internationaal erkende certificaten behaalt. Dit traject doorloop je niet alleen, maar samen met andere Young Professionals.

Na een succesvolle afronding van het Young Professional traineeship is er de mogelijkheid om als Junior Consultant aan te sluiten bij een van de Salvéos teams. Op basis van de eindbeoordeling en de eigen wensen en behoeften op dat moment kijken we samen wat voor jou de juiste vervolgstap is.

Meer informatie?

Download de interactieve pdf en kom meer te weten over het Young Professional traineeship.

Of luister wat onze (doorgestroomde) Young Professionals vertellen over het traineeship!