Bij de meeste vraagstukken op het gebied van ICT en informatiemanagement binnen de publieke sector draait het niet om de technische know-how, maar vooral om de verbinding maken tussen techniek en bedrijfsvoering. Een gebalanceerde mix van kennis, expertise, strategische visie en realisatiekracht is cruciaal. Belangrijkste vraag daarbij is: hoe kunnen we vanuit informatiemanagement en automatisering de organisatie optimaal ondersteunen, voldoen aan wet- en regelgeving en beveiliging? Dit doen wij door gedegen kennis van techniek en wet- en regelgeving te combineren met een bedrijfskundige blik op de organisatie en het op te lossen probleem.

Brug tussen techniek en bedrijfsvoering

Onze consultants hebben ruime ervaring met het realiseren van de gewenste verandering binnen diverse maatschappelijk relevante organisaties op het gebied van informatiemanagement en ICT. Samen met opdrachtgevers brengen we het informatiemanagement of het IT-management naar een hoger plan en zorgen we ervoor dat de organisatie haar primaire doelen kan halen ondersteund door een uitstekende informatievoorziening. Zo realiseren we veranderingen die ertoe doen.

Wij helpen jou bij:

Wij ondersteunen graag bij diverse vraagstukken op het gebied van ICT en informatiemanagement om organisaties sterker (basis op orde) en toekomstbestendig te maken. Dit doen we onder andere in de rol van projectleider, programmamanager, informatiemanager, interim IT-manager en als adviseur. Onze consultants maken onderdeel uit van veranderprojecten of zijn inzetbaar om op interim-basis tijdelijk een IT-afdeling of CIO-office te managen of te ontwikkelen. Organisaties benaderen ons voor:

  • Interim Management
  • IV-beleidsontwikkeling
  • IV-procesoptimalisatie
  • SAFe/Agile/Scrum implementatie
  • Organisatieverandering en -inrichting
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Verandermanagement

Wie zijn wij?

Onze professionals werken vanuit kennis, daadkracht en vertrouwen. We nemen initiatief en durven besluiten te nemen, met een flinke dosis lef. Uiteraard geven we altijd rekenschap over wat we doen. Bij Salvéos zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Dat is onze basis. Wij zijn authentiek, open, meelevend en integer. Dat maakt dat opdrachtgevers vertrouwen in ons hebben. We blijven onszelf ontwikkelen en inspireren. Dat doen we met opleidingen en cursussen, maar natuurlijk ook in de praktijk, bij onze opdrachtgevers. We spreken de taal van de organisaties waar we werken en kennen de relevante ontwikkelingen binnen onze branches en vakgebieden. En niet in de laatste plaats: we zijn een warm bedrijf met veel aandacht voor elkaar.