Maatschappelijke organisaties staan voor grote opgaven. Dit vraagt om een zorgvuldige aanpak. De Business Consultants van Salvéos bieden tijdelijke stuur- en realisatiekracht en helpen het verschil te maken in de publieke sector. Door bijvoorbeeld veranderingen door te voeren of processen te verbeteren en te stroomlijnen. Zo maken we organisaties gezonder en succesvoller.

Veranderingen die ertoe doen

De Business Consultants van Salvéos hebben ruime ervaring binnen het publieke domein. Samen met opdrachtgevers realiseren we veranderingen die ertoe doen. Onze professionals hebben een stevig bedrijfskundig profiel en zijn lenig in de toepassing van methoden en technieken. Altijd resultaatgericht en met aandacht voor de mens in de organisatie. Als externe deskundigen doen we dat met een frisse blik!

Wij helpen jou bij:

Als consultancybureau leveren wij professionals voor advies, implementatie en realisatie. Onze consultants hebben verschillende kennisgebieden, vaardigheden en ervaring. We bekijken de vaak complexe organisatievraagstukken vanuit een integraal perspectief. Wij gaan voor een optimale oplossing en stoppen niet totdat de verbetering is geborgd. Onze professionals bieden versterking op strategisch, tactisch of operationeel organisatieniveau, in de rol van:

  • Projectmanager
  • Programmamanager
  • Portfoliomanager
  • Organisatieadviseur/Business Consultant
  • Interim (lijn) manager

Wie zijn wij?

Onze professionals werken vanuit kennis, daadkracht en vertrouwen. We nemen initiatief en durven besluiten te nemen, met een flinke dosis lef. Uiteraard geven we altijd rekenschap over wat we doen. Bij Salvéos zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Dat is onze basis. Wij zijn authentiek, open, meelevend en integer. Dat maakt dat opdrachtgevers vertrouwen in ons hebben. We blijven onszelf ontwikkelen en inspireren. Dat doen we met opleidingen en cursussen, maar natuurlijk ook in de praktijk, bij onze opdrachtgevers. We spreken de taal van de organisaties waar we werken en kennen de relevante ontwikkelingen binnen onze branches en vakgebieden. En niet in de laatste plaats: we zijn een warm bedrijf met veel aandacht voor elkaar.