Verandertrajecten, transities, verschuivingen in de samenleving: maatschappelijke organisaties staan voor grote opgaven. Heldere en doelgroepgerichte communicatie is daarbij cruciaal. De marketing- en communicatiespecialisten van Salvéos helpen het verschil te maken in de publieke sector. Met onze ruime ervaring en brede inzetbaarheid brengen wij communicatiekracht naar onze opdrachtgevers.

Impactvolle communicatie

Onze professionals verstaan hun vak en kennen de domeinen waarin zij werken. Samen met opdrachtgevers ontwikkelen wij impactvolle marketing- en communicatiestrategieën en zorgen we voor een gedegen uitvoering. De Business Consultants van Salvéos Marketing & Communicatie maken onderdeel uit van projecten, programma’s of zijn inzetbaar voor het tijdelijk versterken van een communicatieafdeling.

Wij helpen jou bij:

Onze Business Consultants helpen graag met het ontwikkelen en versterken van de communicatiekracht van organisaties. Van omvangrijke positionerings- en verandertrajecten tot het ontwikkelen en implementeren van (online) communicatiebeleid. We adviseren en begeleiden organisaties bij hun externe en interne communicatievraagstukken. Organisaties benaderen ons voor:

  • Communicatie bij projecten en programma’s
  • Interim versterking van communicatieafdelingen
  • Online marketing en social media
  • Positionering en reputatiemanagement
  • Woordvoering en crisiscommunicatie

Wie zijn wij?

Onze professionals werken vanuit kennis, daadkracht en vertrouwen. We nemen initiatief en durven besluiten te nemen, met een flinke dosis lef. Uiteraard geven we altijd rekenschap over wat we doen. Bij Salvéos zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Dat is onze basis. Wij zijn authentiek, open, meelevend en integer. Dat maakt dat opdrachtgevers vertrouwen in ons hebben. We blijven onszelf ontwikkelen en inspireren. Dat doen we met opleidingen en cursussen, maar natuurlijk ook in de praktijk, bij onze opdrachtgevers. We spreken de taal van de organisaties waar we werken en kennen de relevante ontwikkelingen binnen onze branches en vakgebieden. En niet in de laatste plaats: we zijn een warm bedrijf met veel aandacht voor elkaar.