Met een bachelordiploma Communicatie en een masterdiploma Communicatie en Organisatie op zak startte Lisanne vorige week als Young Professional bij Salvéos. Tijdens haar studies groeide haar interesse voor communicatie vanuit organisaties en deed ze via diverse stages ervaring op bij organisaties in de publieke sector. Dat smaakte naar meer! Het feit dat we ons bij Salvéos inzetten voor maatschappelijk relevante organisaties was dan ook een van de redenen voor Lisanne om zich bij ons aan te sluiten. ‘Maar ook de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen als persoon én professional sprak me aan’, voegt ze toe. ‘Momenteel houd ik me vooral bezig met het leren kennen van mijn nieuwe collega’s en Salvéos. Daarnaast ben ik op zoek naar een gave opdracht waarbij ik een organisatie mag versterken op communicatie- en organisatievlak. Ik kijk ernaar uit om straks mijn kennis toe te passen in de praktijk!’

 

Veel plezier en succes, Lisanne!