Mees Venderink is recent gestart als Young Professional. De 28-jarige Nijmegenaar heeft zowel een bachelor in Facility Management als een master in Business Administration afgerond. Hierna heeft hij 2 jaar bij Sodexo gewerkt, eerst binnen de rol als facilitaire servicedesk medewerker en later als teamleider frontdeskservices op locatie bij een klant.

Na het afronden van zijn masteropleiding, en een prachtige reis van een halfjaar, was Mees met frisse energie en motivatie opzoek naar een volgende uitdaging. Al snel kwam hij uit bij Salvéos Consulting.

Mees: “De gesprekken die volgden voelde erg goed aan. En om mij tijdens het Young Professional-programma, binnen een tweejarig werk en leertraject, verder te ontwikkelen tot junior consultant binnen het publieke domein sprak mij erg aan. Momenteel ben ik op zoek naar mijn eerste opdracht, waar ik graag aan een projectmatig vraagstuk gericht op facilitair, business intelligence, of procesmanagement verbonden wordt.”

Mees vult zijn vrije tijd graag met sporten, voetbal, fitness en hardlopen. Daarnaast vindt hij het hartstikke leuk om te koken, te reizen, vrienden op te zoeken en buiten te zijn. Ook is Mees fan van oude rockmuziek, een housefeestje zo nu en dan, waar hij met trots interessante danskunsten op de dansvloer vertoont.

Mees: “Ik kijk ernaar uit om te starten bij mijn eerste opdracht, mocht je een interessante opdracht voor mij weten, of een koffiemoment met mij willen inplannen, stuur mij een bericht!”

Van harte welkom, Mees!