Het ging er afgelopen vrijdag fanatiek aan toe bij het grote “Salvéos/FlexIntens Padel- & Tennistoernooi”. Het was niet de eerste keer dat onze collega’s voor een sportieve activiteit tegenover elkaar kwamen te staan. Vorig jaar en het jaar ervoor ontmoetten we elkaar al eens eerder op de banen en gezien het grote succes, kon een vervolg niet uitblijven. Deze keer waren we welkom bij RTV Bakkershaag te Renkum voor een van onze teamuitjes.

De organisatoren Talitha en Stefan bereidden ons even geleden al voor op een toernooi in maart. Helaas gooide het gematigd zeeklimaat in Nederland roet in het eten en viel de planning (letterlijk) in het water. Des te groter was de blijdschap toen afgelopen vrijdag het zonnetje doorbrak, die het startsignaal vormde voor de wedstrijden. In teams van twee tegen twee betraden we de velden. De een met iets meer racketsportervaring dan de ander, maar dat werd in enthousiasme gecompenseerd.

We speelden vier rondes, waarbij werd afgewisseld tussen padel en tennis. Jong en iets minder jong werd gemixt. Er werd op het veld geen onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden, wat verrassend goede maar soms ook zeer komische wedstrijden opleverde. Toen het eindsignaal werd gegeven, verzamelden we ons uitgeput maar voldaan voor de bekendmaking van de winnaars. Voor haar enthousiasme werd Marinda beloond met de poedelprijs. Jefta haalde een mooie 3e plaats binnen. Mascha liet er geen gras over groeien en wist de 2e plaats binnen te slepen. En Lisanne, de nieuwste aanwinst bij het Young Professional-team, wist de 1e plaats te bemachtigen. Goed gespeeld allen!

 

Zoals bij elke sport is de derde helft misschien wel het belangrijkst, dus ook die kon niet ontbreken op deze stralende dag. Onder het genot van een verfrissend drankje en een goede hoeveelheid bittergarnituur deelden we onze piekmomenten en blunders, waarna we het weekend inluidden.

Grote dank aan collega’s Talitha en Stefan als organisatoren van deze sportieve en gezellige middag. Ook een extra bedankje aan collega Shauny voor de hulp bij de voorbereidingen. En natuurlijk willen we locatie RTV Bakkershaag bedanken voor de gastvrijheid en gezelligheid. We hebben er een mooie dag van gemaakt met de teams van Salvéos Consulting en FlexIntens!