Timo ten Hoedt (links) groeide op in Oosterbeek, maar vertrok voor zijn studie Bedrijfskunde naar Nijmegen. Na het afronden hiervan ging hij aan de slag als consultant bij een IT-dienstverlener, maar na een aantal jaar wilde hij toch graag de stap maken richting een integrale rol binnen het publieke domein. Tijdens zijn kennismaking met Salvéos klikte het zo goed dat zijn keuze snel was gemaakt. Zodoende is Timo deze maand bij ons gestart als Business Consultant en daarmee ook weer terug in het mooie Oosterbeek.

Timo: “Ik ben blij om direct met mijn eerste opdracht aan de slag te kunnen. Ik hoop als projectmanager een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de vraagstukken die spelen bij deze maatschappelijk relevante organisatie.” 

Ook deze maand gestart als Business Consultant is Daan de Kater. Met een diploma Veiligheidskunde en een aantal jaar ervaring als consultant en projectmanager op zak kwam hij afgelopen zomer in contact met Salvéos. Het werken voor organisaties in het publieke domein, de diverse mogelijkheden en de informele sfeer op kantoor spraken hem aan. Inmiddels is Daan een paar weken onderweg en is hij op zoek naar een interessante opdracht waarmee hij maatschappelijke impact kan maken.

Daan: “Mijn eerste weken waren erg prettig. Ik ben goed ontvangen en ik heb al een hoop collega’s leren kennen. Ik kijk ernaar uit om via Salvéos aan de slag te gaan met mooie opdrachten voor organisaties in het publieke domein.”

Welkom aan boord heren!