Nieuw jaar, nieuwe collega! Vanaf januari verwelkomen we Idzerd als nieuwe Salvéos-collega! Een nuchtere Fries die is opgegroeid in de Achterhoek en tegenwoordig in de buurt van Arnhem woont. Idzerds loopbaan is veelzijdig: van laborant in het ziekenhuis, tot consultant voor het implementeren van elektronische patiëntendossiers (EPD’s). In zijn vorige functie was Idzerd manager op de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde in het ziekenhuis. Daar kwamen zijn passie voor leidinggeven, zorg en digitalisering/ICT samen. Om zichzelf verder te ontwikkelen maakte Idzerd de overstap naar Salvéos.

Idzerd: “Na een kop koffie en een teamavond bijgewoond te hebben had ik een enorm positief gevoel. De informele sfeer, professionaliteit en de drive om met betekenisvolle opdrachten een bijdrage te leveren, spraken me enorm aan. Mijn start en verdere kennismaking met collega’s bevestigen dit beeld. Ik ben blij en trots nu deel uit te mogen maken van Salvéos! Ik ben nu op zoek naar uitdagende opdrachten bij maatschappelijk relevante organisaties, waar ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren en impact kan maken, bijvoorbeeld als interimmanager of projectmanager.” 

Buiten zijn werk geniet Idzerd van zijn gezin, waar hij regelmatig als supporter bij volleybalwedstrijden van zijn dochters te vinden is. Verder geniet hij in zijn vrije tijd van het buiten zijn met de hond of op de fiets (soms met tent en overnachting), en twee keer per week een les crossfit. Ook heeft hij een passie voor de Formule 1, met als hoogte punt een bezoek aan de geplande Grand Prix in Oostenrijk dit jaar.

Van harte welkom, Idzerd!