Maarten begon ooit als grafisch vormgever en is uiteindelijk de zorg ingegaan. Dit lijkt weinig met zijn achtergrond te maken te hebben, maar toch komt deze nog steeds goed van pas. Creatief nadenken bij complexe problemen en het ook nog kunnen visualiseren, is de uitwerking hiervan.

De zorgcarrière van Maarten startte bij de thuiszorg, de dak- en thuislozenzorg en de forensische psychiatrie, waar hij leidinggevende werd. Vervolgens zette hij zijn carrière voort binnen de gehandicaptenzorg. Nu is hij gestart bij Salvéos Consulting en kan hij gelijk met een mooie opdracht van start bij VZVZ.nl als projectleider. VZVZ houdt zich onder andere bezig met de uitwisseling van medische gegevens, kent een coördinerende rol binnen de netwerken en biedt maatwerk voor generieke uitwisselingen.

In zijn vrije tijd is Maarten graag sportief bezig, klust hij aan zijn huis en onderneemt hij veel met het gezin. Maarten: “Ik vind het analyseren en verbeteren van organisatorische processen enorm interessant. Soms zit het in de kleine zaken op interactieniveau en soms in de grote zaken, zoals de structuur. Dat Salvéos zich inzet voor maatschappelijk betrokken organisaties, past goed bij mijn visie: zorg is nooit af.”

Welkom aan boord Maarten!