Met ingang van het nieuwe jaar stellen we graag onze drie nieuwste aanwinsten aan jullie voor!

Tom van Hienen is ondertussen al een paar maanden onderweg als Business Consultant en dat bevalt goed. Na een fijne kennismaking was voor hem de keuze om bij Salvéos aan de slag te gaan snel gemaakt. Momenteel is Tom bezig met een opdracht voor GGD Amsterdam. Hier helpt hij bij het organiseren van het rijksvaccinatieprogramma. Tom: “Het is een uitdagende klus, omdat het aantal kinderen dat wordt opgeroepen nog niet eerder zo groot is geweest. Hierdoor zijn we constant op zoek naar creatieve oplossingen, wat de opdracht extra leuk maakt!”

1 november startte Bram de Wild als Young Professional. Het Young Professional traineeship bij Salvéos sprak hem aan vanwege de combinatie van werken bij verschillende maatschappelijke organisaties en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is hij momenteel bezig met het behalen van het PRINCE2 certificaat. De afgelopen tijd heeft Bram vooral kennisgemaakt met zijn nieuwe collega’s. Bram: “Ik heb een warm welkom gekregen binnen Salvéos en ik kijk er heel erg naar uit om te beginnen aan mijn eerste opdracht.”

Nick Oosting begon vorige maand aan zijn nieuwe uitdaging als Business Consultant. Hij koos voor Salvéos, omdat hij graag een bijdrage wil leveren aan relevante projecten waarbij hij van begin tot eind betrokken is. Net als Bram is Nick bezig met het behalen van het PRINCE2 certificaat. Daarnaast begint hij volgende week aan zijn eerste opdracht als IT Projectleider voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Nick: “Ik ben blij om hier aan de slag te mogen gaan en mijn handen uit de mouwen te kunnen steken!”

Welkom aan boord heren!